Waarom De Groeispurters?

Als ouders met kinderen van verschillende leeftijden weten we zelf uit ervaring dat kinderfietsen nooit veel langer dan 2 jaar dienstdoen. De verleiding om in de supermarkt een budgetvriendelijk exemplaar aan te schaffen is dan ook groot. Deze fietsen zijn echter meestal vrij zwaar en zorgen er wel eens voor dat kinderen hun plezier bij het fietsen verliezen. Voor je het weet heb je een verzameling te kleine fietsen met allerlei mankementjes in je garage staan.


Met een abonnement van De Groeispurters is dit probleem helemaal van de baan. Je kiest een passend model op onze website en zodra deze fiets te klein is, wissel je hem in voor een groter exemplaar. Zo draag je je steentje bij aan de verkleining van de schroothoop.

Fietsen die terugkomen worden helemaal nagekeken en weer fietsklaar gemaakt voor het volgende gebruikertje. Als je kiest voor een preloved model mag je er zeker van zijn dat ook die fiets in verkeersveilige staat is.

De merken die we aanbieden zijn heel bewust geselecteerd. Ze staan allemaal garant voor lichtgewicht fietsen van de hoogste kwaliteit. Een abonnement op De Groeispurters biedt je daardoor 100% pleziergarantie! Is het toch niet helemaal wat je ervan verwacht had? Ook het opzeggen van het abonnement is kinderspel.

Twijfel je aan de juiste maat van fiets of je wil onze prachtige fietsen graag allemaal eens komen bewonderen voor je een bestelling doet? Dat kan in onze toonzaal in de Dr. Emiel Van Dammestraat 32 in Hoboken. Maak hiervoor een afspraak via ons contactformulier.

Let op! De fietsen in onze toonzaal zijn pasmodellen. Als je komt passen kan de gekozen fiets niet ineens mee naar huis.